Lukusuositus

Venäjän Aika -lehti 2025
Venäjän Aika – lehti ilmestyy neljästi vuonna 2025. Lehti on seuran jäsenlehti, mutta samalla myös ulkopuolisten tilatta…
Muita blogeja

Haapaveden osaston reseptivideot – venäläinen ja suomalainen keittiö
Kulttuurikauha-hankkeesta ja ruuanlaittotaidoistaan tunnettu Haapaveden osasto on tehnyt uuden aluevaltauksen ja jakaa n…

Kotitekoinen kulitsa-pulla
1 kg vehnäjauhoja 50 g hiivaa 2-3 dl täysmaitoa 10 kananmunan keltuaista 1-2 kananmunaa voiteluun 250 g sokeria 200 g su…

Helmikuinen päivä Suomen Pietarin instituutissa
Upean lumiset talvipäivät vaihtuivat sopivasti helmikuun räntäkeleiksi, kun lähdin päiväkäynnille Pietariin ottamaan sel…

Maailman paras pasha
suoraan reseptiin>> Aloita ajoissa Meidän perheessämme pääsiäistä ei tule ilman pashaa. Tärkeintä on aloittaa ajoi…

Venäläinen keittiö suomalaisittain: oladji
Laitoin edellistä Ravintolapäivää varten elämäni ekaa kertaa oladjoja (yks. oladja, tutumpi monikossa: oladji tai deminu…